QUB3Z QIDS

Vier jouw verjaardag bij Qub3Z!

Dit is het leukste kinderfeestje van Breda en omstreken!

Vier jouw verjaardag met je beste vrienden in stijl!

Een hele dag in het teken van gamen. Speel de vetste spellen en ontdek nieuwe releases! Score de meeste punten en race de snelste tijden. Je kan zelf je schema maken voor deze geweldige dag door het formulier onderaan in te vullen. Liever een samengesteld pakket nemen? Die staan ook klaar onderaan de pagina!

Jouw feestje wordt legendarisch, ik weet het zeker!

Activiteiten

Jij gaat samen met je vrienden verjaardagstaart eten een kaarsjes uitblazen van 13:30 to 14:00 (optioneel).

Daarna gaan we van 14:00-17:00 vette spellen doen die jij kan kiezen (optie I of optie II hieronder) of stel zelf je spellen samen!

Na al dat spelen krijg je natuurlijk enorme trek! Daarom sluiten we de dag af met de lekkerste beloning: overheerlijke frietjes die worden klaargemaakt door de vriendelijke frietboer! (optioneel)

PROGRAMMA

Just Dance

Formule 1 racing

VR gaming in VR world

Nintendo Switch games

Classic games

QUB3Z QIDS QUIZ

Ben jij ook een QUB3Z QID?

Een QUB3Z QID is dol op gamen, in welke vorm dan ook!

Houd jij het liefst van bordspelletjes? Of ben jij elke dag aan het zoeken naar nieuwe games voor op de Switch? Wat het ook is, bij QUB3Z is het mogelijk! Nodig jouw vrienden en/of vriendinnen uit om allerlei soorten spelletjes te spelen in de coolste game locatie van Breda en omstreken!

Boek nu jouw toffe verjaardagsfeest bij QUB3Z!

De kinderfeestjes van QUB3Z QIDS vinden plaats in Qub3z Breda. We hebben meer dan 400m2 speciaal ingericht voor gaming. Kinderfeesten zijn te boeken met maximaal 8 kids. Gemiddeld duurt een QUB3Z kinderfeest zes uur. Lang genoeg de tijd om heel veel plezier te maken, te gamen en taart te eten!

Qub3z Breda

Qub3z Breda

Qub3z Breda

Qub3z Breda

Qub3z Breda